Over ons

jean van den bogaard

Onze geschiedenis

Proef! is een restaurant gevestigd in hartje Veghel. Vanuit de Meijerijgaarde 37 serveren wij je het beste dat de wereld aan streetfood te bieden heeft. Onze liefde voor eten en koken, samen met onze fascinatie voor de keuken van de straat, zijn de ingrediënten voor Proef!
Tijdens onze reizen maakten we kennis met de beste gerechten van over de hele wereld. We raakten geïnspireerd door de lekkerste hamburgers die we op Strip van Las Vegas aten, de originele yakitori die we proefden in de straten van Tokyo en natuurlijk het worstenbroodje uit Brabant. In 2019 hakten we de knoop door en besloten we dat we onze passie voor eten en koken willen delen. Met jou.

Wat we waarderen

Voor ons is eten een ervaring. Tijdens het ontbijt, lunch en diner willen we jou de beste eetervaring bieden. Met lekkere en betaalbare gerechten van over de hele wereld. Bereid met verse ingrediënten van top kwaliteit en allemaal volgens eigen recept. En altijd met de bekende Brabantse gezelligheid. Samen met onze medewerkers maken we van jouw bezoek een wereldse ervaring.

rijst met curry

20+

Jaar Proef ervaring

100+

Heerlijke ideetjes

100+

Redenen om te komen proeven!

Team lunchroom / restaurant Proef! Veghel

Ons Team

"Eindelijk een nieuwe frisse lunchroom waar heel Veghel in een sfeervolle omgeving kan proeven"
- Anna Jonkers -
"Veel belovend restaurant die het plein op de Wiekslag weer in een heel nieuw leven blaast!"
- Teun Verbruggen -
"Vandaag een van de eerste gerechtjes van 'Proef!' mogen voorproeven. deze appeltaart komt met stip binnen in mijn top5!"
- Jochen Schoofs -

Reserveren?

Geef aan ons de datum en tijd door en met hoeveel mensen je wilt komen eten. We houden een plekje voor je vrij! 
Bellen kan natuurlijk ook!