Over ons

Over ons

jean van den bogaard

Onze geschiedenis

Proef! is een restaurant gevestigd in hartje Veghel. Onze liefde voor eten en koken, samen met onze fascinatie voor de keuken van de straat, zijn de ingrediënten voor Proef! Vanuit de Meijerijgaarde 37 serveren wij je de lekkerste gerechten. Maar wel voor een voordelige prijs.

Tijdens onze reizen maakten we kennis met de beste gerechten van over de hele wereld. We raakten geïnspireerd door de lekkerste hamburgers die we op Strip van Las Vegas aten, de originele yakitori die we proefden in de straten van Tokyo, de Napolitaanse pizza en natuurlijk het worstenbroodje uit Brabant. In 2019 hakten we de knoop door en besloten we dat we onze passie voor eten en koken willen delen. Met jou.

Uit eten hoeft niet duur te zijn

Voor ons is uit eten een ervaring. Maar dat hoeft niet duur te zijn. Of je nu voor een ontbijtje, lunch of diner bij ons te gast bent. Elke dag proberen we je te verrassen met betaalbare en vooral lekkere gerechten.

Bij Proef! kun je voordelig uit eten. Heerlijke gerechten voor ouderwetse prijzen. Maar we bezuinigen niet op de kwaliteit. We maken gebruik van dagverse ingrediënten van speciaal geselecteerde leveranciers. Daarmee bereiden we de lekkerste lunches en diners. Elke dag opnieuw.

rijst met curry

20+

Jaar Proef ervaring

100+

Heerlijke ideetjes

1000+

Redenen om te komen proeven!

Team lunchroom / restaurant Proef! Veghel

Ons Team

"Eindelijk een nieuwe frisse lunchroom waar heel Veghel in een sfeervolle omgeving kan proeven"
- Anna Jonkers -
"Veel belovend restaurant die het plein op de Wiekslag weer in een heel nieuw leven blaast!"
- Teun Verbruggen -
"Vandaag een van de eerste gerechtjes van 'Proef!' mogen voorproeven. deze appeltaart komt met stip binnen in mijn top5!"
- Jochen Schoofs -

Bedankt voor je bericht!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief voor leuke aanbiedingen en ontvang direct een 10% kortingscode voor je volgende bestelling.

Reserveren?

Geef aan ons de datum en tijd door en met hoeveel mensen je wilt komen eten. We houden een plekje voor je vrij! 
Bellen kan natuurlijk ook!