Kom werken bij Proef!

Dit zijn wij!

Proef! is een restaurant gevestigd in hartje Veghel. Vanuit de Meijerijgaarde 37 serveren wij het beste dat de wereld aan streetfood te bieden heeft. Onze liefde voor eten en koken, samen met onze fascinatie voor de keuken van de straat, zijn de ingrediënten voor Proef!

Tijdens onze reizen maakten we kennis met de beste gerechten van over de hele wereld. We raakten geïnspireerd door de lekkerste hamburgers die we op Strip van Las Vegas aten, de originele yakitori die we proefden in de straten van Tokyo en natuurlijk het worstenbroodje uit Brabant. In 2019 hakten we de knoop door en besloten we dat we onze passie voor eten en koken willen delen. Doe je mee?

jean van den bogaard

Wij zijn op zoek naar gezellige, stoere collega’s die hun handen graag uit de mouwen steken!

Lijkt het je leuk om samen met ons de lekkerste gerechten van over de hele wereld te bereiden en te serveren aan onze gasten? Bij Proef! ben je minimaal één dag in het weekend vrij en zijn er allerlei mogelijkheden qua werktijden. We waarderen de inzet van onze medewerkers; de verdiensten bij Proef! liggen dan ook hoger dan gemiddeld in de horeca. Solliciteer en ga met ons in gesprek!

Team lunchroom / restaurant Proef! Veghel

Medewerker bediening (Veghel, 24-38 uur)

Ben jij op zoek naar een werkplek waar je veel eigen inbreng hebt en initiatief wordt gewaardeerd? Dan is dit je kans. Net als wij ben je no-nonsens en heb je de ambitie om door te groeien. Samen met ons ga je de gasten verrassen en verwennen met heerlijke, betaalbare gerechten en jouw vriendelijke bediening.

Meer informatie »
Jean en Marielle voor Proef!

Allround horecamedewerker (Veghel, 8-38 uur)

Samen met ons ga je de gasten verrassen en verwennen met heerlijke, betaalbare gerechten en jouw vriendelijke bediening. Heb jij affiniteit met koken en bediening, ga je graag met mensen om, ben je een aanpakker en ben je bovenal een leuke collega? Dan hebben wij in ons team een leuke job voor jou! Lees dus verder en solliciteer!

Meer informatie »

Proef! staat voor street food, BBQ, stoer, industrieel, simpel, proeven, pure ingrediënten, zelf maken en is betaalbaar. Wil je deel uit maken van ons gezellige team? Solliciteer dan via het sollicitatieformulier of bel naar Mariëlle Appeldoorn, 06 46 81 05 01. Tot gauw!

brood
Verse ingrediënten

De ingrediënten voor onze gerechten worden dagelijks vers geleverd. Daarbij kiezen we altijd de beste kwaliteit.

chefmuts
Verantwoorde keuzes

Bij onze gerechten maken we zoveel mogelijk verantwoorde keuzes. Zo kun je lekker en gezond uit eten.

glas
Heerlijke drankjes

Ook voor lekkerste drankjes van Veghel: van latte macchiato's en special teas tot verse fruit smoothies.

Solliciteer nu!

Bedankt! Voor jouw sollicitatie!

We zullen zo snel mogelijk contact met je opnemen. Heb je nog meer vragen? Dan mag je natuurlijk altijd contact met ons opnemen!

jean van den bogaard

Bedankt voor je bericht!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief voor leuke aanbiedingen en ontvang direct een 10% kortingscode voor je volgende bestelling.