Werken bij

Dit zijn wij!

Proef! is een restaurant gevestigd in hartje Veghel. Vanuit de Meijerijgaarde 37 serveren wij het beste dat de wereld aan streetfood te bieden heeft. Onze liefde voor eten en koken, samen met onze fascinatie voor de keuken van de straat, zijn de ingrediënten voor Proef!

Tijdens onze reizen maakten we kennis met de beste gerechten van over de hele wereld. We raakten geïnspireerd door de lekkerste hamburgers die we op Strip van Las Vegas aten, de originele yakitori die we proefden in de straten van Tokyo en natuurlijk het worstenbroodje uit Brabant. In 2019 hakten we de knoop door en besloten we dat we onze passie voor eten en koken willen delen. Doe je mee?

 

jean van den bogaard

Wij zijn op zoek naar gezellige, stoere collega’s die hun handen graag uit de mouwen steken!

Lijkt het je leuk om samen met ons de lekkerste gerechten van over de hele wereld te bereiden en te serveren aan onze gasten? Bij Proef! ben je minimaal één dag in het weekend vrij en zijn er allerlei mogelijkheden qua werktijden. We waarderen de inzet van onze medewerkers; de verdiensten bij Proef! liggen dan ook hoger dan gemiddeld in de horeca. Solliciteer en ga met ons in gesprek!

Kom je bij ons in de bezorging werken?

Proef! bezorgt het beste wat de wereld aan streetfood te bieden heeft ook bij je thuis. Binnen Veghel en op de fiets. Wil je extra beweging en wat extra bijverdienen? Word dan bezorger bij Proef! We bezorgen tussen 17uur en 21uur. Ideaal dus voor iedereen die in de avonduren wat wil bijverdienen.

Medewerker Bediening in Veghel (24-38 uur, ma-vr)

Jij weet de sfeer van streetfood perfect over te brengen op onze gasten. Je werkzaamheden weet je goed te organiseren en je stelt de juiste prioriteiten. Natuurlijk beheers je de techniek van het serveren. Daarnaast vind je het minstens zo belangrijk om echt contact te maken met onze gasten en daar de tijd voor te nemen.

kok gezocht voor gloednieuw restaurant in Veghel

Zelfstandigwerkend kok in Veghel (24-38 uur)

Proef! is op zoek naar een zelfstandig werkend kok of basiskok die graag initiatief toont. Dit gloednieuwe restaurant in Veghel is geopend op 2 januari dit jaar. Ben jij als kok op zoek naar een plek waar je veel eigen inbreng hebt? Dan is dit je kans. Samen met ons ga je op ontdekkingstocht naar nieuwe gerechten waarmee we onze gasten graag verrassen.

Proef! staat voor street food, BBQ, stoer, industrieel, simpel, proeven, pure ingrediënten, zelf maken en is betaalbaar. Wil je deel uit maken van ons gezellige team? Solliciteer dan via het sollicitatieformulier of bel naar Marjoke Verboom, 06-24655615. Tot gauw!

Solliciteer nu!

Bedankt! Voor jouw sollicitatie!

We zullen zo snel mogelijk contact met je opnemen. Heb je nog meer vragen? Dan mag je natuurlijk altijd contact met ons opnemen!

jean van den bogaard

Reserveren?

Geef aan ons de datum en tijd door en met hoeveel mensen je wilt komen eten. We houden een plekje voor je vrij! 
Bellen kan natuurlijk ook!